Tuševi

Tuševi

U novije vreme - sada kada neretko se pojavljuju razne bolesti ovog savremenog doba - higijena je nešto na šta se treba obratiti posebna pažnja. S’obzirom na delatnost kojom se bavimo i gde klijenti imaju “direktan” dodir sa prirodom neizostavna stavka jeste higijena tela. Koliko god se trudili da održavamo vodu u bazenu i pored svih automatika za kontrolu i održavanje vode ipak trebalo bi koristiti i tuš pri upotrebi bazena. U skladu sa tim uvrstili smo u našu ponudu tuševe renomiranih svetskih proizvođača Zodiac i Astral. Ovi tuševi razvrstani su po brendovima, po nameni, po specifikaciji i ostalim parametrima , a sve u cilju kako bi svaki klijent mogao za sebe da nađe odgovarajući proizvod.

Solarni Tuševi

IGUAZU SOLAR- ASTRALPOOL

Tuš od nerđajućeg čelika AISI-316 sadrži čvrstu ploču za lice. Hromirana tuš mesingana glava i 2 mlaznice za prskanje koje upravlja dvosmerni ventil za razvodnik. Zagrejte aluminijumski rezervoar od 25 litara sa jednom slavinom za hladnu vodu, koja će trošiti solarnu energiju.

Cena: € 2200 

ECO solar with 30 litre tank- ASTRALPOOL

Tuš napravljen od poliranog nerđajućeg čelika AISI-304 koji, sa jednim ulazom hladne vode, omogućava zagrevanje vode pomoću 30-litarskog aluminijumskog akomulacijskog rezervoara, iskorištavajući sunčevu energiju. Podesiva masažna glava za tuširanje sa 3 funkcije i membranom protiv kamenca. Sa (vrućim / hladnim) ventilom za mešanje. Utikač za odvod vode Brzo povezivanje dovoda vode. Pričvršćuje se na zemlju pomoću učvrsnih vijaka i zidnih čepova.

Cena: € 730 

Solar flexible 20 L tank- ASTRALPOOL

Tuš u obojenom čeliku, koji se greje jednom slavinom za hladnu vodu sa fleksibilnim rezervoarom od 20 litara, a istovremeno koristi solarnu energiju. Sa 2 ventila (hladno / vruće) i hromiranom mlaznicom od mesinga. Učvršćen je sidrom i vijcima za zemlju.

Cena: € 690 

NIAGARA SOLAR- ASTRALPOOL

Niagara Solar je jasan primer kako uspostaviti ravnotežu između naprednog dizajna i održivosti. Niagara Solar koristi solarnu energiju za zagrevanje vode uskladištene u rezervoaru za vodu koji je integrisan u strukturu tuširanja. Polirani inok AISI - tuš 304 sa kvadratnom hromiranom glavom za tuširanje (150 mm k 150 mm), jednostruki ventil mešača (hladan i topao). Niagara Solar opremljena je aluminijumskim rezervoarom zapremine 30 litara i mešačem i četvrtastom podesivom glavom sa zaštitom protiv kamenca.

Cena: € 1150 

ANGEL SOLAR- ASTRALPOOL

Sivi aluminijumski tuš. Sa dovodom hladne vode omogućava zagrejavanje vode 30-litarskim aluminijumskim rezervoarom za skladištenje sunčeve energije. Ima ventil za mešanje i tuš glavu za tuširanje sa zaštitom protiv kamenca.

Cena: € 650 

KUBA - ZODIACPOOL

Kuba solarni tuš, sa tušem za glavu i ručni, 25 litara, bočni ili podni ulaz 1/2 " vode, bez podne ploče, mesingani hrom * Materijal: nerđajući čelik, sigurnosno staklo 8 mm * Rezervoar za vodu: aluminijum, zapremina rezervoara: cca 25 litara * Funkcije: tuš za glavu i ruke * Ugradnja: hromirani mesing (ručni hromirani plastični tuš) * Visina glave tuša: 2,05 m * Težina: 35 kg * Priključak za vodu: bočni priključak za vodu sistemom creva za vodu.

Cena: € 2004 

Solardusche gebogen - 20 L - ZODIACPOOL

Solarni tuš za spajanje na vrtno crevo. Hladna voda se zagreva u crnom rezervoaru solarnim toplotnim zračenjem. Uključujući glavu za tuširanje sa jednim mešalicom za tuširanje, individualno podesivim u hladnoj sezoni, jednostavno ispraznite rezervoar za vodu, tuš lako podnosi spoljašnje temperature. Napomena: Ako ne ispraznite solarni tuš tokom hladnih sezona, možete oštetiti solarni tuš. Zakrivljeni solarni tuš, rezervoar od 20 L, crna boja, visina 214 cm

Cena: € 399 

Solardusche gerade - 34 L - ZODIACPOOL

Solarni tuš za spajanje na vrtno crevo. Hladna voda se zagreva u crnom rezervoaru solarnim toplotnim zračenjem. Uključujući glavu za tuširanje s jednom polugom koja se individualno podesi u hladnoj sezoni, jednostavno ispraznite rezervoar za vodu, tuš lako podnosi spoljašnje temperature. Napomena: Ako ne ispraznite solarni tuš tokom hladnih sezona, možete oštetiti solarni tuš. Ravni solarni tuš, 34L rezervoar, crni s umetkom od nerđajućeg čelika sa stopalima za pranje, visina 214 cm.

Cena: € 499 

Solar Tobago - ZODIACPOOL

Tobago solarni tuš, beli, s tušem za glavu i ruke, 25 litara, dovod vode 1/2 "sa bočne ili podne strane, bez podne ploče. Rezervoar za vodu drži oko 25 litara vode, koju zagreva sunčeva svetlost. • Jednoručni ventil reguliše temperaturu vode koja vam najviše odgovara. • Voda je povezana sistemom baštenskih creva (Gardena ili slično). • Naravno, svaki solarni tuš je ujedno i ručni tuš, koji se može upravljati zasebno. • Kućište: nerđajući čelik V2A, sigurnosno staklo 8mm • aluminijumski rezervoar za vodu (sadržaj oko 25 l), obojen spolja • bočni priključak za vodu za creva za vodu • Priključci: hromirani mesing, plastični hrom za ručni tuš • Funkcija: tuš za glavu i ruke • Montaža: Montaža prirubnice na gotovom podu.

Cena: € 1804 

Trinidad Solar - ZODIACPOOL

Kućište: V2A nerđajući čelik, aluminijumski rezervoar za vodu (kapaciteta oko 25 l), spoljašnji izgled farbe, spojni bočni priključak za vodovodne cevi (Vrt i sl.) Ventili: hromirani mesing, hromirani ručni tuš . Funkcija: tuš kabina za glavu i ruke.

Cena: € 1715 

Obični Tuševi

Shower timer - ASTRALPOOL

Tuš od poliranog nerđajućeg čelika AISI-304, posebno dizajniran za objekte sa visokim stopama (javni ili polu-javni bazeni). Tuševi AstralPool za javne objekte odlikuju se vrlo otpornim materijalima, koji se smatraju fizički otpornim i uštedama vode zahvaljujući ugrađenim ograničenjima protoka. Visina tuša od poda: 2 m. Pričvršćen je na pod vijcima, u koji je ugrađeno učvršćivanje. Nije dizajniran za ugradnju na tuš kabinu.

Cena: € 690 

Shower timer - ASTRALPOOL

Tuš napravljen od poliranog nerđajućeg čelika AISI-304, posebno dizajniran za objekte sa velikim brojem upotreba (javni i polu-javni bazeni). Tuševi AstralPool za javne objekte karakterišu se vrlo otporni materijali otporni na vandalizam i uštedu vode zahvaljujući ugrađenim ograničenjima protoka. Visina glave za tuširanje od tla: 2 m. Pričvršćuje se na zemlju vijcima i uključuje učvršćivanje za fiksiranje.

Cena: € 902 

Shower 4 timed - ASTRALPOOL

Tuš sa četiri prskalice. Tuš sa četiri glave za tuširanje i četiri vremenske sklopke. Napravljen je od Ø 129 mm S.S. AISI-304 cevi. Učvršćivač uključen u komplet. Dizajniran za javne bazene. Visina (tuš glava do zemlje): 2,10 m.

Cena: € 1805 

NIAGARA - ASTRALPOOL

NIAGARA tuš napravljen od poliranog nerđajućeg čelika AISI-304 sa kvadratnom podesivom glavom za tuširanje i ventilom za regulaciju protoka.

Cena: € 720 

ANGEL - ASTRALPOOL

ANGEL tuš sa stopalima je tuš od poliranog nerđajućeg čelika AISI-304 (Ø 43 mm) sa jednom hromiranom glavom i jednim ventilom za otvaranje/zatvaranje protoka. Uključuje slavinu za pranje nogu. Sa ugrađenim elementom za fiksiranje 00107.

Cena: € 412 

ANGEL - ASTRALPOOL

ANGEL tuš sa dve glave za tuširanje je tuš od poliranog nerđajućeg čelika AISI-304 (Ø 63 mm) sa dve hromirane glave i dva ventila za otvaranje protoka. Sa ugrađenim 27333 učvršćenjem za podlogu.

Cena: € 678 

IGUAZU - ASTRALPOOL

IGUAZU tuš je tuš od nerđajućeg čelika Matt AISI-316 za toplu i hladnu vodu sa belim akrilnim prednjim panelom. Podesiva hromirana mesingana glava za tuširanje i dve mlaznice za prskanje koju upravlja dvosmerni kontrolni ventil. Brzina protoka i temperatura vode regulišu se mešalicom.

Cena: € 1858 

Helena - ZODIACPOOL

Vrtni tuš Helena za toplu i hladnu vodu, VPC ploča, dovod 2k 1 / 2 ', nerđajući čelik * Materijal: nerđajući čelik V2A i VPC (kompozicija od drveta) * Tip: hladna i topla voda * Karakteristike: tuš za glavu, ruke i telo * Priključak: hromirani mesing (ručni tuš plastični hromirani) * Donja ploča: VPC s okvirom od nerđajućeg čelika * Visina poda do glave za tuširanje: 2,05 m * Težina: 33 kg * Priključak za vodu: fleksibilna creva, topla voda sa hladnom vodom i hladnom vodom ispod platforme, 2 k 1/2 "IG.

Cena: € 1264 

Angel - ASTRALPOOL

Angel Shover Tuš od poliranog nerđajućeg čelika AISI-304 (Ø 43 mm) sa 1 hromiranom glavom protiv kamenca i 1 ventilom za otvaranje protoka. Sa ugrađenim sidrenim elementom 00107

Cena: € 394