Roboti/Usisivači

Roboti/Usisivači

Ukoliko zbog manjka vremena ili drugih razloga niste u mogucnosti da obavljate čišćenje/usisavanje bazena ručno - naša preporuka definitvo su automatski usisivači ili popularno zvani-roboti.
Ovaj vid čišćenja bazena postaje sve popularniji kako zbog uštede vremena-takoni zbog sve povoljnijih cena ovih proizvoda.Opet,u zavisnosti od vašeg bazena i zahteva u ponudi možete naci razne tipove robota,svi oni čiste pod,a neki od njih čiste i zidove i pod bazena,sve to u zavisnosti od obloge samog zida.

TORNAX RT 2100 samo za pod bazena

Efikasno čišćenje poda Zahvaljujući svom pametnom sistemu za kretanje, RT 2100 može se sam kretati po celom bazenu. Svojom funkcijom četkice garantuje maksimalno čišćenje, brzo uklanjanje otpadaka sa površine poda pre nego što ih usisate. Prava stručnost Zodiac® za dodatnu efikasnost.TornaKs ™ RT 2100 jedan je od najlakših robota u svojoj kategoriji, težine je samo 5,5 kg, što ga čini brzim i jednostavnim za rukovanje.Filter sa lakim pristupom na vrhu robota olakšava čišćenje i sprečava vas da dođete u kontakt sa otpadom.

Cena: € 850 

RC 4300 cyclonx do 10m x 5m

RC 4300 uređaj za čišćenje poda i zidova bazena,uključujući program „posebnog poda“ za intenzivno čišćenje poda. A za još veću preciznost, pomoću „sistema upravljanja površinom“,možete podesiti pokrete robota. Dakle, vaš robotski čistač može ući u svaki ugao bazena, bez obzira na oblik.Njegov izuzetno široki usisni otvor i filter od 3,7 L izuzetno visokog kapaciteta znači da može usisati i skladištiti sve vrste necistoca. Garantovana maksimalna udobnost korisnika.

Cena: € 1250 

RC 4400 cyclonx do 12m x 6m

RC 4400 uređaj za čišćenje poda i zidova bazena,uključujući program „posebnog poda“ za intenzivno čišćenje poda. A za još veću preciznost, pomoću „sistema upravljanja površinom“ , možete podesiti pokrete robota. Dakle, vaš robotski čistač može ući u svaki ugao bazena, bez obzira na oblik.Njegov izuzetno široki usisni otvor i filter od 3,7 L izuzetno visokog kapaciteta znači da može usisati i skladištiti sve vrste necistoca. Garantovana maksimalna udobnost korisnika.

Cena: € 1300 

RC 4401 cyclonx do 12m x 6m

RC 4401 uređaj za čišćenje poda i zidova bazena,uključujući program „posebnog poda“ za intenzivno čišćenje poda. A za još veću preciznost, pomoću „sistema upravljanja površinom“ , možete podesiti pokrete robota. Dakle, vaš robotski čistač može ući u svaki ugao bazena, bez obzira na oblik.Njegov izuzetno široki usisni otvor i filter od 3,7 L izuzetno visokog kapaciteta znači da može usisati i skladištiti sve vrste necistoca. Garantovana maksimalna udobnost korisnika.

Cena: € 1300 

RV 5300

Izuzetno snažno i stalno usisavanje, prvi robotski čistači bazena s ciklonskim usisavanjem mogu zadržati nečistoće u korpici usisivaca, koristeći svoj vrtlog velike snage unutar filtera, pomažući u smanjenju blokade filtera i održavanju performansi čišćenja. Pogon na sva četiri tocka robota RV 5300 pomaže mu da savršeno prijanja na zidove bazena, prilagođava se bilo kojoj vrsti obloge bazena i lako se kreće oko prepreka. Njegov 5-litarski filter (vrlo velikog kapaciteta) i izuzetno široki otvor za usisavanje omogucavaju usisavanje i zadržavanje svih vrsta necistoca za maksimalnu jednostavnost upotrebe.

Cena: € 1700 

RV 5400

Zodiac ® inžinjeri dizajnirali su i stvorili prve robotske uređaje za čišćenje bazena koji su koristili usisavanje ciklona. Usisavanje ciklona je vrtlog velike snage unutar filtera koji omogućava zadržavanje nečistoća u korpici usisivaca. Ova tehnologija sprečava blokiranje filtera uz zadržavanje performansi čišćenja.Opremljen pogonom na sva četiri tocka, RV 5400 može lakše manervisati oko prepreka.Njegova tehnologija Lift System znači da se robot lako uklanja iz vode: aktivira se snažni vodeni mlaz na zadnjoj strani RV 4500 dok se vadi iz vode, što ga čini lakšim za izvlacenje.

Cena: € 1750 

RV 5480 iQ do 12m x 6m Sa wifi kontrolom

Inteligentni daljinski upravljač. Električni robot usisivac RV 5480 iK može da se poveže na vašu Wi-fi mrežu i da se kontroliše sa vašeg pametnog telefona. Daljinsko upravljanje omogućava vam da preuzmete kontrolu nad načinom na koji vaš bazen treba da bude očišćen i olakšava svakodnevni život.Stvoreni od strane inžinjera Zodiac®, prvi robotski usisivaci bazena sa vrtloznim usisavanjem mogu zadržati nečistoće u korpici koristeći svoj vrtlog velike snage unutar filtera, pomažući u smanjenju začepljenja filtera i održavanju performansi čišćenja.Pogon na sva četiri točka na robotu RV 5480 iK pomaže da se savršeno prijanja za zidove bazena, prilagodi se bilo kojoj vrsti premaza i lako se kreće oko prepreka.

Cena: € 1950 

RV 5600

Izuzetno snažno, konstantno usisavanje, prvi robotski usisivac za čišćenje sa usisom ciklona, sa svojom velikom snagom pravi vrtlog u filteru usisivaca.Pogon na sva četiri tocka,robot RV 5600 pruža mu savršeno prijanjanje na zidove bazena i pomaže mu da se prilagodi bilo kojoj vrsti bazena i lako se kreće preko prepreka. Uklanjanje robota iz bazena nikada nije bilo lakše, zahvaljujući tehnologiji Lift System . Snažni vodeni mlaz aktivira se na zadnjoj strani robota prilikom uklanjanja iz vode, što ga čini lakšim za podizanje.

Cena: € 1980 

RV 5500 do 15m x 7m sa Daljinskom kontrolom

Usisavanje robota za čišćenje bazena je inovacija koju su osmislili i kreirali Zodiac® inžinjeri. Ova tehnologija je veoma moćan vrtlog koji deluje unutar filtera i drži smeće u korpici. Ovo pomaže da se smanji začepljenje filtera i održi performanse čišćenja.Pogon na sva četiri točka RV 5500 pruža mu savršeno prijanjanje na zidovima bazena. Takođe je pogodan za sve vrste bazena i bez teskoca obilazi prepreke.Lako se vadi iz vode,zahvaljujuci patentiranom sistemu dizanja-Lift Sistem tehnologija je inovacija koja olakšava uklanjanje robota iz bazena. Kada se robotski usisivac izvlaci iz vode, aktivira se snažni vodneni mlaz, što ga čini lakšim za podizanje iz vode.

Cena: € 1990